top of page
IMG_20230713_112223_HDR.jpg

Helende Henna

Over
Anker 1

Over helende henna

Wat is het? 

Deze tekeningen werken energetisch in, helpen blokkades te doorbreken, healing te brengen op persoonlijke en/of fysieke thema's. 

 

Hierbij kunnen de symbolen gebruikt worden uit de bio-geometrie. Deze symbolen werken in, en ondersteunen vooral het fysieke lichaam; zoals bv. de oren, ogen, bloeddruk, longen & astma, hart, wervelkolom, ... 

Daarnaast werk ik ook met afstemming aan de hand van een persoonlijk thema dat uzelf naar voorbrengt. Hierop krijgt u een healing dat inwerkt op diepere lagen via een persoonlijke tattoo. Thema's kunnen gaan over een gebeurtenis, of een concreet woord zoals, vrijheid, ontspanning, (zelf)liefde, loslaten, ... 

Wat is Henna?

Henna is een plant waarvan de blaadjes gedroogd en fijngemalen worden tot poeder. Dit poeder word gemengd met natuurlijke biologische ingrediënten zoals tea tree olie, citroensap en suiker. Hierdoor ontstaat de hennapasta waarmee tekeningen kunnen aangebracht worden op de huid. Het is een tijdelijke tattoo die vervaagt na een paar dagen/weken.

Gebruik van henna

De tekening aanbrengen duurt 5 à 10 minuten.

De droogtijd is 20 à 30 minuten (afhankelijk van weersomstandigheden)

Verdroogde pasta min. 2 uur op de huid laten intrekken voor optimaal resultaat. Hoe langer de hennapasta kan intrekken, hoe dieper de kleur wordt en hoe langer de tattoo blijft. De pasta brokkelt vanzelf af. De tattoo zal eerst licht oranje kleuren en verdonkert met de uren. Na 24 - 48 uur heeft het zijn volle donkere kleur.

Vermijd water de eerste uren en het liefst ook de volgende dag. Water vermindert het verdonkeringsproces.

Een tattoo blijft ongeveer 1 tot 2 weken. Afhankelijk van wrijving en contact met water.

 

De henna die hier gebruikt wordt is de natuurlijke, bruine henna. Deze is niet schadelijk voor de huid.


Aanbod

Uit het aanbod van de helende henna kan je kiezen uit biogeometrische symbolen die specifiek inwerken op het fysieke lichaam. Je kan ook kiezen voor de intuïtieve henna deze wordt neergezet aan de hand van een specifiek thema dat jezelf kiest. Dit gebaseerd op de informatie vanuit de biogeometrie. Zo geef ik via afstemming voor ieder een persoonlijke tekening die in werkt op je energieveld. 

Daarnaast heb ik ook voorbeeldjes met gewoon leuke henna designs. Hierbij is er ook ruimte om zelf een design naar voor te brengen. Dan kijken we samen wat mogelijk is. 

Klanten

Agenda
 

Belgisch vrouwenfestival

8-11 Augustus, Wiekevorst België

https://www.vrouwenfestival.be/

Happy Spirit days

16-18 Augustus, Delft Nederland

https://happyspiritdays.nl 

Healing Garden

23-25 Augustus, Zeewolde Nederland

https://healinggarden.nl/festival-part-2/

Coming Soon:

Neem contact op voor een afspraak 

Locatie: Gooik of Dilbeek,

Vlaanderen België

Contact

Contact

bottom of page